Löpning

 

Löpargrupper i Skogås/Trångsund

Jag kör kontinuerligt löpargrupper i Skogås och Trångsund. Vi jobbar med bla löpskolningsövningar, intervaller, backteknik, löpning både i terräng och på asfalt och styrka för löpare. Nivån passar nybörjare till medelgoda löpare och jag lovar att se till att alla utmanas, oavsett förkunskaper.

Nästa grupp startar i april 2019.

 

Utestyrka

Direkt efter löpargruppen kör jag en grupp med fokus på styrka för hela kroppen. Passen kommer innehålla bla tabata, funktionell styrka, cirkelträning och box. Vi använder enkla redskap, varandra samt den egna kroppen som motstånd.

Nästa grupp startar i april 2019.

 

 

 

Löpning med PT, eller med kompisarna....

 

Vi är många som älskar att springa! Och det är många som önskar att de älskade att springa. Få träningsformer är så lättillgängliga som löpning och så lätta att få in i sin vardag. Och ändå kan tröskeln att börja springa vara så hög. Eller så är du redan en inbiten löpare men vill ta dig ett steg längre?

 

Jag har själv många års erfarenhet av löpning och har verktygen som behövs för att hjälpa dig på vägen!

 

Du kanske har...

...börjat springa tidigare men gett upp?

...gått ut för hårt och dragit på dig skador?

...funderat på att börja springa men inte kommit till skott?

...sprungit ett tag och börjar fundera på att ställa upp i ett lopp?

...sprungit regelbundet en längre tid och börjar fundera på längre stäckor? Marathon? Eller ultralopp?

 

Med mig som din Personliga tränare får du program som passar dig. Vi jobbar varierat med löpning, teknik och styrkeövningar, allt för att du ska utvecklas utan att skadas. Naturligtvis anpassat efter dina mål och dina förutsättningar.

 

Löpning i grupp

Är ni flera, kanske 4-6 st, som vill komma igång att springa? Kanske ett kompisgäng som vill springa ett lopp eller bara komma igång att löpträna. Kontakta mig för prisuppgift baserad på antal deltagare och träningstillfällen.

 

 

 

 

Har du frågor?

Vill veta mer?

Vill ha offert?

 

Kontakta mig!

KONTAKT

Polkavägen 4

142 65 Trångsund

Tel: 070-30 30 223

All Rights Reserved © 2015