Om Naturkraft H.I.T.


Naturkraft H.I.T.


H som i Hälsa. I som i inspiration. T som i Träning.

Naturen är min främsta inspirationskälla och det är där jag hämtar min kraft. Kraft som ger energi, styrka och glädje. Helt enkelt sådant jag vill förmedla till mina kunder. Därav  namnet Naturkraft H.I.T.


Jag heter Åsa Eklöv och har sedan många år hälsa och träning som mina stora intressen. Jag är utbildad Personlig Tränare på Axelssons Gymnastiska Institut, med fokus på hälsa och träning ur ett helhetsperspektiv. För mig är det viktigt att se hela människan och skapa balans och styrka för att med tillförsikt kunna ta emot och hantera både med- och motgångar. Sådan som vårt dagliga liv består av!


Jag utgår från DIG när jag skapar ditt träningsprogram. Hur du lever, dina mål, din dagsform och var du befinner dig. Det innebär att vi kan träna på gymmet, hemma eller ute. Vi kan träna hårt och tungt för att bygga styrka och muskler - eller lättare och lugnare för att bygga stabilitet och öka rörligheten. Vi tränar utifrån dina behov, där det passar dig just nu!


Förutom Personlig Träning erbjuder jag gruppträning för företag, gym och kompisgäng, löpning, events av olika slag och kostrådgivning. Jag har ett brett kontaktnät och kan genom mitt nätverk tillhandahålla alla typer av gruppträning, massage, yoga, stresshantering och föreläsningar bara för att ta några exempel.


Jag finns i Skogås/Trångsundsområdet men jobbar över hela Stockholm.


Välkommen att kontakta mig!

Har du frågor?

Vill veta mer?

Vill ha offert?


Kontakta mig!

KONTAKT

Polkavägen 4

142 65 Trångsund

   Tel: 070-30 30 223

All Rights Reserved © 2015