Löpning


Löpargrupper i Skogås/Trångsund

Jag kör kontinuerligt löpargrupper i Skogås och Trångsund. Vi jobbar med bla löpskolningsövningar, intervaller, backteknik, löpning både i terräng och på asfalt och styrka för löpare. Nivån passar nybörjare till medelgoda löpare och jag lovar att se till att alla utmanas, oavsett förkunskaper.

Nästa grupp startar 19 april 2020. 8 ggr 1200 kr.
Löpning med PT, eller med kompisarna....


Vi är många som älskar att springa! Och det är många som önskar att de älskade att springa. Få träningsformer är så lättillgängliga som löpning och så lätta att få in i sin vardag. Och ändå kan tröskeln att börja springa vara så hög. Eller så är du redan en inbiten löpare men vill ta dig ett steg längre?


Jag har själv många års erfarenhet av löpning och har verktygen som behövs för att hjälpa dig på vägen!


Med mig som din Personliga tränare får du program som passar dig. Vi jobbar varierat med löpning, teknik och styrkeövningar, allt för att du ska utvecklas utan att skadas. Naturligtvis anpassat efter dina mål och dina förutsättningar.


Löpning i grupp

Är ni flera, kanske 4-6 st, som vill komma igång att springa? Kanske ett kompisgäng som vill springa ett lopp eller bara komma igång att löpträna. Kontakta mig för prisuppgift baserad på antal deltagare och träningstillfällen.

Har du frågor?

Vill veta mer?

Vill ha offert?


Kontakta mig!

KONTAKT

Polkavägen 4

142 65 Trångsund

   Tel: 070-30 30 223

All Rights Reserved © 2015