För företag


För företag


Företag som på olika sätt satsar på personalens välmående får glada och  pigga medearbetare med lägre sjukfrånvaro. Att regelbundet erbjuda träningsmöjligheter på arbetsplatsen eller ihop med speciella event, möten eller konferenser är ett sätt att

stimulera till rörelse och hälsa. Att göra saker ihop med sina kollegor på ett roligt och lustfyllt sätt bygger dessutom känslan av samhörighet och svetsar samman.  Det finns allt att vinna på att satsa på medarbetarnas välmående!


Nedan följer ett antal exempel på tjänster jag kan göra för företag. Kontakta mig för offert eller för att diskutera ert alldeles egna upplägg, utifrån era ideer!


CrossNature

Härlig och fantasifull träning utomhus. Vi tar oss runt i omgivningen och blandar puls och styrka på ett roligt och lustfyllt sätt. Vi jobbar med omgivningen, varandra, gruppen och egen kroppsvikt som motstånd. Passet läggs upp på ett sätt så att alla kan vara med, och att alla oavsett träningsbakgrund utmanas på sin nivå. Mycket skratt och energi utlovas!


Löpning i grupp

Här jobbar vi med tex löpskolningsövningar, intervaller, backteknik och distanslöpning. Passar de som vill utveckla sin löpning och lära sig tekniker för att komma lite längre. Upplägget anpassas naturligtvis efter deltagarnas förkunskaper.


Cirkelträning

Vi jobbar i stationer, inomhus eller utomhus, allt efter vad som passar för tillfället. Vi blandar styrka och konditionsövningar och använder enkla redskap. Passar alla och anpassas efter kundens önskemål.


Personlig träning

Här tränar jag med varje deltagare individuellt utifrån dennes behov. Jag erbjuder personlig träning i gymmet, utomhus och i hemmiljö varför alla kan få sin träning upplagd och planerad efter vad som fungerar i vardagen . Bra tillfälle att få hjälp att komma igång, ta sin träning till nästa nivå, få tips och ideer på nya övningar och träningssätt, eller att få ett komplett program att jobba vidare efter.


Gruppträning av olika slag…

Moveoo, HIT (High Intensity Training), Core, Gummiband, Tabata, Stretch, Rörlighet, Stabilitetsträning, Balans osv. Jag leder själv många olika typer av gruppass och har ett brett kontaktnät av instruktörer att tillgå.


Kontakta mig för offert!