Om Naturkraft H.I.T.


Naturkraft H.I.T.


H som i Hälsa. I som i inspiration. T som i Träning.

Naturen är min främsta inspirationskälla och det är där jag hämtar min kraft. Kraft som ger energi, styrka och glädje. Sådant jag vill förmedla till mina kunder. Därav namnet Naturkraft H.I.T.


Jag heter Åsa Eklöv och är Personlig tränare, löpcoach och massageterapeut. Genom åren har jag gått en rad utbildningar för att kunna tillgodose kundens behov, och för att stilla min egen nyfikenhet. Utifrån dina specifika behov kan du därför få en helhetslösning, där träning, kost, och återhämtning står i fokus.

Det är du som är utgångspunkten när jag skapar ditt träningsprogram. Hur du lever, dina mål, din dagsform och var du befinner dig. Det innebär att vi kan träna på gymmet, i löpspåret, hemma eller ute. Vi kan träna hårt och tungt för att bygga styrka och muskler, med intervaller och fart för att bli en snabbare eller uthålligare löpare  - eller lättare och lugnare för att bygga stabilitet och öka rörligheten. 


Ibland behöver kroppen lite mera, och då har jag en rad olika massagebehandlingar att välja på. Allt från behandlande massage som riktas mot specifika områden, till avkopplande klassiska- eller taktila behandlingar. Det finns helt säkert något som passar!


Jag har ett brett kontaktnät och kan genom mitt nätverk tillhandahålla alla typer av gruppträning, massage, yoga, stresshantering och föreläsningar bara för att ta några exempel.


Min mottagning finns på Skogås Racketcenter, men jag jobbar över hela Stockholm.Välkommen att kontakta mig!