Löpning


Löpgrupper i Skogås/Trångsund

Jag kör kontinuerligt löpargrupper i Skogås och Trångsund. I alla grupper, oavsett nivå,  jobbar vi med fokus på bra löpteknik, skadefri löpning och framför allt glädjen i att springa. Det gör vi med bla löpskolningsövningar, intervaller, backteknik, löpning både i terräng och på asfalt och styrka för löpare. Övningarna anpassas naturligtvis för att passa och utmana resp nivå och samtliga pass genomförs så att alla i gruppen hänger med. Samtliga grupper utgår från utegymmet på "Mossen" i Skogås/Trångsund.


Nästa gruppstart 5 sept 2021 och de olika grupperna ser ut enligt följande.


Nybörjare: Passar dig som är helt ny på löpning. Här behöver du inte oroa dig för att komma sist eller inte hänga med för här är alla nya och vill hitta glädjen och lusten att springa. 

Tid: sön 16.30-17.30


Fortsättning 1: Du har sprungit en del, men känner dig kanske inte riktigt som en "löpare" ännu. Du har passerat nybörjarstadiet och vill komma vidare, kanske springa nåt lopp eller bara fortsätta utvecklas.

Tid: sön 17.45-18.45


Fortsättning 2: Du är en van löpare och springer regelbundet. Antagligen springer du nåt lopp ibland och har en god löpargrund att stå på, men vill ha gruppens stöd och pepp för att komma ytterligare ett steg framåt.

Tid: sön 19-20


Individuell löpcoacning

Vi tar avstamp där du är idag, mot dit du vill komma. Vi tittar på hur du tränar idag, hur ditt löpsteg ser ut, var dina styrkor och svagheter sitter och justerar och jobbar därifrån. Med mig som din Personliga tränare får du program som passar dig. Vi jobbar varierat med löpning, teknik och styrkeövningar, allt för att du ska utvecklas utan att skadas. Naturligtvis anpassat efter dina mål och dina förutsättningar.


Löpcoachning i grupp

Är ni flera, kanske 4-6 st, som vill komma igång att springa? Kanske ett kompisgäng som vill springa ett lopp eller bara komma igång att löpträna. Kontakta mig för prisuppgift baserad på antal deltagare och träningstillfällen.